Virtuelt 3D showroom på hjemmesiden

Bevæg dig rundt i et showroom og oplev den rumlige fornemmelse af alt udstyret – direkte fra hjemmesiden. Salg af udstyr fra Danish Healthcare Design er lige blevet nemmere med et nyt 3D interaktivt virtuelt showroom, der som afvikles i en browser og virker lige godt på computere, tablets, telefoner og i VR-headsets.

Hvad: Et virtuelt showroom for nemmere videresalg

Danish Healthcare Design er eksperter i klinikindretning til sundhedssektoren. Virksomheden sælger sine fire forskellige brands af klinikudstyr gennem forhandlere, og salg af deres udstyr er lige blevet nemmere og gør kunder mere engagerede.

For at vise udstyret kan forhandlerne nu gå ind på Danish Healthcare Designs hjemmeside og bevæge sig virtuelt rundt i en fuldt udstyret tandlægeklinik.

På hjemmesiden bevæger man sig rundt i et 3D-miljø med forskelligt udstyr i sin naturlige kontekst, og det er muligt at zoome helt tæt på detaljerne. Klikker man på det enkelte produkter, får man produktspecifikationer i pdf eller en video, der beskriver produktet nærmere.

”Det virker direkte i browseren, og da det også fungerer på telefon og tablet, er det et nemt alternativ til at få kunden til at køre til et fysisk showroom. Lige meget hvor forhandleren møder kunden, kan de præsentere vores udstyr i den rigtige kontekst, så den her nye feature handler om at give vores forhandlere det bedste værktøj til at introducere vores produkter til deres kunder,” siger Poul Sørensen, CEO i Danish Healthcare Design.

I første omgang introducerer det virtuelle showroom udstyr til tandlægeklinikker. Men showroomet indeholder en dør, og inden længe vil den føre ind til et andet showroom med en helt ny produktlinje.

Prøv det selv

Hvorfor: Skaber en mere engagerende salgsproces

Når du sælger gennem et forhandlernetværk, når du kun ud til slutkunderne, hvis dit produkt ligger øverst i bevidstheden hos sælgerne. Og mens alle kan besøge det virtuelle showroom på Danish Healthcare Designs hjemmeside, er den nye feature udviklet for at skabe en mere engagerende salgsproces mellem forhandlerne og slutkunderne.

Sammen kan de bevæge sig rundt i de virtuelle faciliteter og se de forskellige indretningsmuligheder, og de kan ændre farve på udstyret.

”Vi har så mange features og specielle funktioner i meget af vores udstyr, at det er meget nemmere og engagerende at præsentere det i 3D end i et katalog. For eksempel kan du se, hvordan vores affaldsskakt passer ind i bordpladen og skabene, og du kan få en fornemmelse af, hvordan vores special blandingsbatteri fungerer,” siger Poul Sørensen.

Danish Healthcare Design stopper ikke med producere kataloger, men har udviklet det virtuelle showroom som et supplerende salgsværktøj.

”Et virtuelt showroom er meget mere engagerende end et katalog, og det gør det nemmere for forhandlerne at finde argumenterne for, hvorfor vores produkter passer til kundens behov,” siger han.

Hvordan: 100 % nøjagtige 3D-modeller

Når du bevæger dig rundt i det virtuelle showroom, ser udstyret ud præcis som det rigtige udstyr, og skalaen er 100 procent nøjagtig. 3D-modeller er lavet fra de samme digitale tegninger som det rigtige udstyr, og renderingen er fotorealistisk. Du kan endda zoome meget tæt på, uden billedet bliver sløret eller pixeleret.

3D-miljøet er lavet i det samme software, som Virsabi bruger til at lave virtuelle miljøer til Virtual Reality-oplevelser og derefter tilpasset til at kunne afvikles i en browser. Det gør det tilgængeligt fra computere, tablets, telefoner og endda VR-headsets, hvis man ønsker den fulde fordybende oplevelse.

Hvem: Langsigtet samarbejde med Virsabi åbner nye salgskanaler

Det virtuelle showroom er lavet i tæt samarbejde mellem Danish Healthcare Design og Virsabi. Danish Healthcare Design har brugt deres ekspertise til at designe et showroom med alt det rigtige udstyr i den rigtige kontekst.

Virsabi har transformeret den ekspertise til et 3D-miljø med fotorealistiske modeller og kodet det, så det kan tilgås fra alle enheder. Specifikationerne for udstyret kommer i en pop-up og kan nemt opdateres, lige som det er nemt at printe specifikationerne ud til kunden.

Skal I også have sådan en?

Tilføj et virtuelt showroom til jeres hjemmeside og få en mere engagerende salgsproces. Teknologien er klar, og vi er klar til at gøre jeres idéer til virkelighed.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin