Virtuelt 3D showroom på hjemmesiden

Bevæg dig rundt i et showroom og oplev den rumlige fornemmelse af alt udstyret – direkte fra hjemmesiden. Salg af udstyr fra Danish Healthcare Design er lige blevet nemmere med et nyt 3D interaktivt virtuelt showroom, der som afvikles i en browser og virker lige godt på computere, tablets, telefoner og i VR-headsets.

Virtual Reality Oplevelse

Danish Healthcare Design

Produkt Fremvisning

Hvad: Et virtuelt showroom for nemmere videresalg

Danish Healthcare Design er eksperter i klinikindretning til sundhedssektoren. Virksomheden sælger sine fire forskellige brands af klinikudstyr gennem forhandlere, og salg af deres udstyr er lige blevet nemmere og gør kunder mere engagerede.

For at vise udstyret kan forhandlerne nu gå ind på Danish Healthcare Designs hjemmeside og bevæge sig virtuelt rundt i en fuldt udstyret tandlægeklinik.

På hjemmesiden bevæger man sig rundt i et 3D-miljø med forskelligt udstyr i sin naturlige kontekst, og det er muligt at zoome helt tæt på detaljerne. Klikker man på det enkelte produkter, får man produktspecifikationer i pdf eller en video, der beskriver produktet nærmere.

“It works in a browser and can be accessed from any device, making it an easy alternative to bringing the customer to an actual showroom. No matter where the reseller meets the customer, they can present our equipment in the right context, so this new feature is all about giving our resellers the best possible tool to introduce our products to their customers,” says Poul Sørensen, CEO of Danish Healthcare Design.

Currently, the virtual showroom presents equipment for dental facilities. But there is a door in the showroom, and soon that door will lead to a showroom with a completely new product.

Hvorfor: Skaber en mere engagerende salgsproces

Når du sælger gennem et forhandlernetværk, når du kun ud til slutkunderne, hvis dit produkt ligger øverst i bevidstheden hos sælgerne. Og mens alle kan besøge det virtuelle showroom på Danish Healthcare Designs hjemmeside, er den nye feature udviklet for at skabe en mere engagerende salgsproces mellem forhandlerne og slutkunderne.

Sammen kan de bevæge sig rundt i de virtuelle faciliteter og se de forskellige indretningsmuligheder, og de kan ændre farve på udstyret.

”Vi har så mange features og specielle funktioner i meget af vores udstyr, at det er meget nemmere og engagerende at præsentere det i 3D end i et katalog. For eksempel kan du se, hvordan vores affaldsskakt passer ind i bordpladen og skabene, og du kan få en fornemmelse af, hvordan vores special blandingsbatteri fungerer,” siger Poul Sørensen.

Danish Healthcare Design stopper ikke med producere kataloger, men har udviklet det virtuelle showroom som et supplerende salgsværktøj.

”Et virtuelt showroom er meget mere engagerende end et katalog, og det gør det nemmere for forhandlerne at finde argumenterne for, hvorfor vores produkter passer til kundens behov,” siger han.

Hvem: Langsigtet samarbejde med Virsabi åbner nye salgskanaler

Det virtuelle showroom er lavet i tæt samarbejde mellem Danish Healthcare Design og Virsabi. Danish Healthcare Design har brugt deres ekspertise til at designe et showroom med alt det rigtige udstyr i den rigtige kontekst.

Virsabi har transformeret den ekspertise til et 3D-miljø med fotorealistiske modeller og kodet det, så det kan tilgås fra alle enheder. Specifikationerne for udstyret kommer i en pop-up og kan nemt opdateres, lige som det er nemt at printe specifikationerne ud til kunden.

Hvordan: 100 % nøjagtige 3D-modeller

Når du bevæger dig rundt i det virtuelle showroom, ser udstyret ud præcis som det rigtige udstyr, og skalaen er 100 procent nøjagtig. 3D-modeller er lavet fra de samme digitale tegninger som det rigtige udstyr, og renderingen er fotorealistisk. Du kan endda zoome meget tæt på, uden billedet bliver sløret eller pixeleret.

3D-miljøet er lavet i det samme software, som Virsabi bruger til at lave virtuelle miljøer til Virtual Reality-oplevelser og derefter tilpasset til at kunne afvikles i en browser. Det gør det tilgængeligt fra computere, tablets, telefoner og endda VR-headsets, hvis man ønsker den fulde fordybende oplevelse.

virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.