Designvirksomheder skaber nytænkende videoindhold i Virtual Production Studio Copenhagen

En solnedgang, der varede lige så længe, som optagelserne krævede, og som kunne spilles om og om igen. Det havde en dansk designvirksomhed brug for, da de skulle optage deres nye produktvideo. Og det var, hvad de fik i Virtual Production Studio Copenhagen, da de som en af seks virksomheder indviede studiet.

TAKT, Lene Bjerre, Kvik, Kvadrat, Carl Hansen & Søn og Astep har noget tilfælles. De har alle kastet sig ud i et spændende forløb i projektet Virtual Stage, hvor de afprøver nye teknologier for at øge eksporten af dansk design. 

I den forbindelse stod de i kø for at optage hver deres innovative video, da vi for nylig slog dørene op til Virtual Production Studio Copenhagen. Det er der kommet seks meget forskellige og spændende videoer ud af.  

Hvad er Virtual Production Studio Copenhagen?

I Virtual Production Studio Copenhagen optager Virsabi professionelle videoer for og med virksomheder, der ved, at teknologien kan understøtte dem i at tage deres indhold til nye højder. 

Studiets omdrejningspunkt er en stor LED-skærm, hvorpå vi i 3D skaber lige præcis det miljø, kunden ønsker, og som understøtter budskabet bedst muligt. Ved at bruge studiet i stedet for en fysisk lokation, kan vi kontrollere ting som vejrforhold, tidspunkt på dagen og sted i verden.  

virtual stage interview

Hidtil usete muligheder

En af de største fordele ved Virtual Production Studio Copenhagen er, at det giver virksomheder den fulde kontrol over de omgivelser, de optager i. Det udnyttede Astep, da de skulle optage deres video.  

Vsimulerede et rum, hvor solen går ned uden for vinduerne bag virksomhedens stifter Alessandro Sarfatti, der i studiet viser og fortæller om to af deres lamper, Pepa og NoxMens solen går ned, får seeren langsomt en fornemmelse for det lys og den stemning, lamperne skaber.  

Asteps video er et eksempel på, hvordan studiet muliggør optagelser, der ellers ville have været umulige. Fordi vores teknikere kunne styre lyset og solnedgangen på skærmen bag Alessandro, kunne vi sikre, at solen gik ned i præcis den hastighed, som Astep havde brug for. Og Alessandro havde mulighed for at tage optagelsen flere gange uden at skulle vente på den næste solnedgang. 

Virksomheder klar til at bruge teknologien

Selvom Virtual Production Studio Copenhagen er det første af sin slags i Danmark, er det tydeligt, at virksomhederne er klar til at bruge det og har en forståelse af de muligheder, teknologien åbner for. 

“De seks virksomheder har udnyttet studiets muligheder helt forskelligt. Det har været fantastisk at opleve, hvordan virksomhederne selv har skubbet på med tonsvis af kreative idéer,” siger Creative Director Mikael Jæger Jensen 

Virtual Stage er et samarbejde mellem Virsabi, Copenhagen Business School, Lifestyle & Design Cluster, og 3DaysofDesign. Projektet er økonomisk støttet af Industriens Fond. 

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.