Derfor bliver VR og AR en kæmpe succes

I løbet af Summit 2017 Keynote, samlede mere end 1200 grundlæggere, kunstnere, programøre, virksomhedsledere, forlæggere og udviklere sig for at lære, diskutere og have en manuel udforskning af hvad der er nyt og hvad der sker fremover i VR/AR. Ifølge Unity CEO John Riccitiello, bliver VR/AR muligheder hele tiden bedre, med fremtidens ledere og virksomheder der bliver bygget i dag. Højdepunkterne fra topmødet er lovende. Specielt for filmproducenter, og

her er de mest spændende eksempler der forklarer hvorfor:

Filmisk VR 2017

Natalie Grant, senior produkt markedsfører for VR/AR og film, sluttede sig til Unity’s chef for VR/AR strategi Tony Parisi på scenen, for at demonstrere en interaktiv 360 video med animerede CG objekter, ved brug af den nye videoafspilningsfunktion i Unity.

”To lag, CG objekter, interaktivitet, bevægelse og lys. – disse er bare små måder til at lave en usædvanlig 360 video, både interaktiv og virkelig fordybende.”

Unity integreret med Google Tango

I løbet af topmødet annoncerede Google at Daydream vil opleve en opdatering til maj, der vil give skabere lov til at teste VR og AR ændringer til deres apps på få minutter.

Derudover vil Vuforia Smart Terrain give udviklere og designerede muligheden for at bygge AR oplevelser. Hvad er der nyt omkring det? Jay Wright, præsidenten af Vuforia annoncerede en ny funktion der interagerer dynamisk med verden omkring den.

Ved at bruge Smart Terrain og Tango, kan Vuforia transformere scenen om til Mars. En astronaut der dukkede op ville kunne forstå geometrien af det fysiske miljø og var derefter i stand til at navigere intelligent for at opdage is på Mars.

Du vil snart være i stand til at opleve showet for dig selv – det vil blive tilgængeligt på den nye Vuforia sample app, der bliver integreret med Unity senere i år.

Højhastighedsvidenskabslektion

Både AR og VR giver nye muligheder for at kommunikere, inspirere og hvad der måske er vigtigst, at undervise. REWIND demonstrerede ”Flight Deck”, deres innovative XR oplevelse skab for Red Bull Air race. Denne holografiske teknologi, drevet af Unity og HoloLens, er et stærkt nyt engagementsværktøj der tillader folk at komme tættere på en af de hurtigste sportsgrene på planeten. Flight Deck forklarer de komplicerede regler og vedtægter i reel tid, på en fordybende måde.

Unity gør alle disse ekstremt interessante eksempler på revolutionerende ændringer muligt, ved at give udviklere, som os her hos Virsabi, det nødvendige værktøj til at innovere og til at sørge for at disse nye platforme giver en reel værdi til inspirerede virksomheder. Spændende, ikke sandt? Bliv hængende for at høre hvordan vi gør det.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email