Augmented reality anvendt til at forbedre salgsoplevelsen

> En applikation for Danish Healthcare Design som Virsabi står bag kan netop dette

Hjælp kunderne med at træffe de rigtige beslutninger og sælg produktet hurtigere

Augmented reality er det perfekte værktøj til at sætte hastighedheden på købsprocessen op ved at hjælpe kunder med at træffe bedre beslutninger ved at tilgængeliggøre ny information med augmented reality. I samarbejde med Danish Healthcare Design, har vi bygget en applikation der hjælper re-sellers i Europa visualisere højkvalitets klinikmøbler fra Climo, Inform og netclinic.dk’s brands.

Danish Healthcare Design er en dansk designer og producent af eksklusive og professionelle indretningsløsninger for sundhedssektoren, heriblandt udstyr af høj kvalitet med et fokus på ergonomi og æstetik.

Augmented reality app, designet til salg

Augmented reality iPad-appen lader en salgsperson virtuelt opsætte og visualisere klinikmøbler og komponenter i en fysisk klinik. Når opsat, kan kunden gå rundt med iPad’en i hånden og se alle moduler som om de fysisk var til stede. Dette gør det nemmere for kunden at få en ide om hvor mange moduler der er plads til, og hvordan de skal sættes op. Før appen blev udviklet måtte salgspersonen udarbejde en skitse til kunden efter et møde. Dette kunne tage dage eller hele uger – og det koster. Med Virsabis løsning får kunden en bedre visualisering af produktet, og får den med det samme.

Juster produktet digitalt til dine behov før køb

Når det basale layout er på plads vil salgspersonen give kunden mulighed for at ændre modulernes farve, håndtag, bordoverfladernes materiale, typer af håndvaske, og meget mere. Man kan gemme flere forskellige layouts og farve/modul kombinationer så kunden hurtigt har flere forslag at gennemgå senere.

Fordi dette værktøj er rettet mod forhandlere har vi inkluderet muligheden for at samme kan prissætte alle moduler og kombinationer af møbler. Når kunden derfor spørger om prisen på det givne layout, vil sælgeren kunne svare på dette med det samme. Er kunden klar til at købe kan forhandleren sende en liste af modulerne i layoutet til Danish Healthcare Design direkte fra appen.

Hvis du vil vide mere om projektet eller er nysgerrig omkring andre usecases med augmented reality, er du velkommen til at tage kontakt!

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi is a virtual reality studio.A technology house of developers and creatives, and one of the first Virtual Reality dedicated companies, offering business consultancy, advisory work and technical development for the utilization of Virtual Reality, Augmented Reality and Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin