Cyber Security VR Challenge

Træn dine medarbejdere til at identificere og huske, hvordan de undgår de værste risici inden for cybersikkerhed på den sjoveste og mest engagerende måde.

Hvis dine medarbejdere rent faktisk skal huske læringen fra din næste cybersikkerhedskampagne, er Virsabis Cyber Security Virtual Reality Challenge noget for dig. 

Vores pakke indeholder fire VR-headset udfordringen installeret. Du lejer VR-brillerne i en periode med fri adgang til at lade medarbejderne spille så mange gange, de vil. En udfordring for jeres team, som samtidig er lærerig.

Hvorfor bruge VR?

Du og dine kolleger er det svageste led i cybersikkerheden.  

Alligevel er det svært at engagere medarbejderne i cybersikkerhed. Ved at gøre træning i overholdelse af cyber- og informationssikkerhed sjov, mindeværdig og engagerende kan vi gøre det mere effektivt og minimere sikkerhedsrisici forårsaget af menneskelige fejl.  

Studier fra PwC viser, at VR skaber en stærkere følelsesmæssig forbindelse til det, du lærer, du er mere fokuseret, og du husker læringen meget længere sammenlignet med e-læring eller klasseundervisning. 

Hvad er Cyber Security Virtual Reality Challenge?

I en Virtual Reality-oplevelse designet som et skattejagtspil bevæger du dig fysisk rundt på et kontor, hvor du skal finde og påpege fejl. Oplevelsen uddanner og belønner brugerne inspireret af begrebet serious play. 

Priseksempel

For op til 200 medarbejdere, inklusive leje af fire trådløse Meta Quest 2 VR-headset med Cyber Security Virtual Reality Challenge installeret i 12 uger: DKK 99.000 + moms. Dine medarbejdere kan prøve udfordringen så mange gange, de vil. Det er nemt at sætte op i et mødelokale eller et kontorlokale, hvor alle kan komme forbi og prøve. Opret en lokal highscore, og lad dine medarbejdere udfordre hinanden i, hvem der er hurtigst til at identificere alle syv risici. Ring for et tilbud, der passer til din virksomhed: +45 3323 2203

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Ja, vi kan tilføje dit logo, dine farver og endda særlige risici, som du står over for i din virksomhed, og vi kan forlænge lejetiden. Kontakt os for at høre mere.  

Vil du prøve?
Send us en mail eller ring +45 3323 2203

Virsabi er et dansk konsulent- og softwarehus, der udvikler indhold i XR. Virsabi har et team af kreative designere, softwareudviklere, animatorer og lydspecialister, der udvikler og producerer oplevelser inden for virtual reality, augmented reality og mixed reality for førende virksomheder over hele Europa. Virsabis projekter bruges til træning og onboarding, markedsføring, e-handel, industriel optimering og underholdnin

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin