Cyber Security VR Challenge

Træn dine medarbejdere til at identificere og huske, hvordan de undgår de værste risici inden for cybersikkerhed på den sjoveste og mest engagerende måde.

Virtual Reality Oplevelse

Cyber Security

Træning & Onboarding

Hvorfor VR?

Du og dine kolleger er det svageste led i cybersikkerheden.  

Alligevel er det svært at engagere medarbejderne i cybersikkerhed. Ved at gøre træning i overholdelse af cyber- og informationssikkerhed sjov, mindeværdig og engagerende kan vi gøre det mere effektivt og minimere sikkerhedsrisici forårsaget af menneskelige fejl.  

Studier fra PwC viser, at VR skaber en stærkere følelsesmæssig forbindelse til det, du lærer, du er mere fokuseret, og du husker læringen meget længere sammenlignet med e-læring eller klasseundervisning. 

Hvad er Cyber Security Virtual Reality Challenge?

I en Virtual Reality-oplevelse designet som et skattejagtspil bevæger du dig fysisk rundt på et kontor, hvor du skal finde og påpege fejl. Oplevelsen uddanner og belønner brugerne inspireret af begrebet serious play.

Priseksempel

For op til 200 medarbejdere, inklusiv leje af fire trådløse Meta Quest 2 VR-headsets med Cyber ​​Security Virtual Reality Challenge installeret i 12 uger, 99.000 kr. + moms.

Dine medarbejdere kan prøve så mange gange de vil.

Det er nemt at sætte op i et mødelokale eller kontor, så folk kan komme forbi og prøve. Lav en lokal resultattavle, og lad dine medarbejdere udfordre hinanden i, hvem der er hurtigst til at identificere alle syv risikoer.

Ring til os for et tilbud til din virksomhed: +45 3323 2203

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Ja, vi kan tilføje dit logo, dine farver og endda særlige risici, som du står over for i din virksomhed, og vi kan forlænge lejetiden. Kontakt os for at høre mere.  

virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.