Augmented Reality i din webbrowser og webshop

WebAR er fuldstændig ligesom Augmented Reality, som du kender det. Bortset fra at det kan tilgås direkte gennem en mobil browser. Ingen app, ingen downloads. Kun et klik væk.

Kontakt os og få en gratis konsultation

Hvilke muligheder kan WebAR give din forretning? Snak med en af vores eksperter - det koster ikke noget. Fyld formen ud herunder så vender vi tilbage til dig.

Dette kunne være din webshop

Dit produkt (nu i AR)

Model – TAKT Soft Chair

Skil dig ud fra konkurrenten med Augmented Reality

  • Inviter dine kunder til at komme helt tæt på og fordybe sig i designet med WebAR i din webshop
  • Lad dine kunder placere dit produkt i deres stue med et enkelt klik – ingen apps, ingen downloads

Virsabi kan hjælpe dig med at

  • Konvertere produkter designet i 3D til en brugbar 3D-model
  • Bygge 3D modeller fra bunden
  • Gøre 3D-modeller AR-parate
  • Sikre et højt niveau af detajler og kvalitet
  • Implementere 3D-modeller i din webshop

Hvad er webAR?

Augmented Reality har eksisteret i et stykke tid. Dog er det nu for første gang muligt at udnytte AR i din browser. Ny smartphone teknologi gør det muligt at aktivere og levere Augmented Reality oplevelser direkte igennem hjemmesider.

Vi har udviklet en feature, der på en hjemmeside indikerer, at det er muligt at opleve produktet som en 3D model i AR, og med et tryk på en knap i browseren på en mobiltelefon eller tablet kan modellen blive placeret i den virkelige verden foran kameraet. 

Hvorfor har du brug for webAR?

Augmented Reality har evnen til at øge konverteringer ved at engagere kunder. Det mindsker kundens usikkerhed, og evnen til at tilbringe tid med jeres design øger den følelsesmæssige oplevelse, og for køberen betyder det, at den endelige beslutning er lettere. Evnen til at placere dine produkter i dine kunders hjem må ikke undervurderes.

Vi forudsiger, at AR er fremtiden for detailhandlen og en standardfunktion på e-handelswebsteder. Det er en mulighed, som selv onlineforhandlere af mindre størrelse kan benytte til at skabe værdi. Kom i gang med at anvende teknologien nu for at skabe en unik kundeoplevelse og skil dig ud fra konkurrenten.

Uden at forlade deres hjem kan kunder prøve forskellige designs, opleve produktets tilstedeværelse i deres hjem, udføre what-if-scenarier for fremtidige behov og have det sjovt med teknologien.

WebAR garanterer en unik e-handelsoplevelse, der får dine kunder til at vende tilbage.

Værdien er den øgede interaktion, som kunden kan have med et produkt som en 3D model i 1:1 størrelse, uden at være tvunget til at downloade en app. Det er en oplevelse, der er med til blidt at skubbe kunden imod en beslutning om at købe produktet.

Prøv det selv!

Oplev et udpluk af vores WebAR 3D modeller. Benyt en smartphone eller tablet med iOS for at prøve WebAR selv!

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin