Augmented Reality på nettet - WebAR

WebAR er fuldstændig ligesom augmented reality som du kender det. Bortset fra at det kan tilgås direkte gennem en mobil browser. Ingen app, ingen downloads. Kun et klik væk.

WebAR

Hvad er webAR?

Augmented reality har eksisteret i et stykke tid. Dog er det nu for første gang muligt at udnytte AR i din browser. Ny smartphone teknologi gør det muligt at aktivere og levere augmented reality oplevelser direkte igennem hjemmesider.

Vi har udviklet en feature der på en hjemmeside indikerer at det er muligt at opleve produktet som en 3D model i AR, og med et tryk på en knap i browseren på en mobiltelefon eller tablet kan modellen blive placeret i den virkelige verden foran kameraet på det valgte device.

Tryk på vandhanen for at opleve den i 3D gennem webAR!

Hvorfor har du brug for webAR?

Værdien er den øgede interaktion som kunden kan have med et produkt som en 3D model i 1:1 størrelse, unden at være tvunget til at downloade en applikation. Det er en oplevelse der er med til blidt at skubbe kunden imod en beslutning om at købe produktet.

Hvis du læser dette på din telefon, og det er et iOS device, så klik på billedet nedenunder for at se det i aktion.
For almindelige dagligvare produkter har dette ikke den store indvirkning på købsbeslutningen, men for luksus produkter såsom designer møbler har det et stort potentiale for at øge konverteringsraten. Muligheden for at se produktet i den sammenhæng det skal bruges øger den følelsesmæssige tilknytning til produktet, og det kan gøre køberens endelige beslutning meget nemmere.

Vi forudsiger at denne feature med tiden vil blive en standard, og en forventet feature hos e-handelshjemmesider, dog bliver den lige nu brugt af sælgere som en mulighed for at skille sig ud fra mængden og tilbyde kunderne noget ekstra.

Kontakt os for at lære hvordan du kan tilbyde WebXR på din hjemmeside.

Oplev et udpluk af vores webAR 3D modeller

Hvis du er på desktop kan du ikke se modellerne. Hop på en mobil eller en smartphone med iOS 12 for at prøve webAR af selv!

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.