Arkitektur

VR lader dine kunder opleve og forstå bygninger og konstruktioner allerede i det tidlige stadie af din arkitektoniske proces. Fremskynd beslutninger og godkendelsesprocessen og test det funktionelle design af din bygning med Virtual Reality. Lad dine kunder blive draget af dine tegninger.

Arkitektens nye virkelighed

VR og AR styrker arkitekturen

Pap-modeller er gode. De er bare ikke særlig fleksible, og det er svært for dine kunder at færdes i dem og opleve de enkelte rum, detaljer, lysindfaldet og udsigten fra vinduerne.

VR giver dig fleksibilitet – og da vi genererer dine VR-modeller fra dine digitale tegninger, kan du altid fremvise den seneste model til dine kunder.

VR gør beslutningsprocessen nemmere for dine kunder. Når først kunderne er fordybet i Virtual Reality-oplevelsen føles designet ægte, og det er meget nemmere at identificere forhindringer for den ønskede funktionalitet.

Arbejder du med interiørdesign, kan du også med fordel konvertere dine 3D-modeller til Augmented Reality. Ved blot at bruge din telefon eller tablet kan du vise modellerne i det faktiske rum, du dekorerer, og du kan omstrukturere, til din kunde er tilfreds.

Kontakt os i dag og lad os styrke dit design sammen.

Jens Lauritsen