Virsabi er et virtual reality studio.

En teknologisk samling af udviklere og kreative, og en af de første VR dedikerede firmaer, der tilbyder virksomhedskonsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af VR og relaterede teknologier.

Vi er en kollektion af erfarne mennesker, der arbejder med VR med det mål at genererer virksomhedsværdi for vores kunder.

Vi er kommercielt orienterede og drevet af virksomhedsmål, skønt vi samler os om anvendelsen af ny VR teknologi og det hurtigt voksende kreative miljø.

Vi er professionelle og inspirerede tænkere hvis udforskende tankegang lever i skæringspunktet mellem kreativitet + teknologi.

Vi leverer ekspert råd til den fulde pakke af VR muligheder inkl. indholdsskabelse, storytelling, kreative koncepter, VR virksomhedsløsninger, CX, UX, platforme, hardware, software og VR strategier.

Vi accelerer ledere, teams og organisationer imod den fulde anvendelse af VR i en kommerciel kontekst.

Michael Harboe, CEO

 

mh@virsabi.com

Vi leverer medrivende virtual, augmented & mixed reality oplevelser til inspirerede virksomheder. Vi skaber og administrerer indhold, og giver mulighed for fordybende oplevelser til kunder, partnere og teams i større firmaer og organisationer.

Vores projekter & forskning

Lær om den teknologi og det udstyr vi bruger